Banner
Site-ul nostru este în curs de actualizare. Îți mulțumim pentru susținere: go, crickets, go!

Preț orientativ: 500 EUR

Site-uri pentru prieteni dragi proiecte faine afaceri cu suflet

De peste un deceniu, meșterim site-uri pentru prieteni. Stomacul de greiere e mic, dar trebuie și el umplut; și ca să nu ajungem la mila furnicii, iată, suntem gata să facturăm!

Fii prietenul nostru!
blank

Suntem fani WordPress și lucrăm cu un număr limitat de proiecte. Hai să-ți construim căsuța din online! Ce mai primești:

Domeniu .ro, .com sau .eu
Domeniu .ro, .com sau .eu
Visăm împreună la cel mai fain nume de domeniu și-apoi îl și rezervăm.
Găzduire în România
Găzduire în România
Colaborăm cu o firmă de web hosting cu vechime de peste 20 de ani.
E-mail personalizat
E-mail personalizat
Implementăm gratuit 5 adrese cu @numeletau.ro. Ai 5 GB / utilizator.
Suntem iubiți

Super-puterea noastră: atragem oameni faini

Suntem recunoscători pentru pasiunea pe care ne-o împărtășești și îți întoarcem dragostea, înmiit!

Lucrează cu noi
Află mai multe

Super-greieri & super-oameni

Ne bazăm pe tehnologie, dar mai ales pe respirația din spatele ei.
blank
WordPress motorizează 40% dintre site-uri
WordPress este cel mai folosit CMS (content management system), capabil să adopte orice fel de proiect – fie că e un site de prezentare sau un magazin online.

Costuri reduse, rezultate grozave

Ușor de utilizat, SEO friendly, îmbunătățit în permanență, gata să îmbrățișeze numeroase extensii utile și teme premium; WordPress e folosit de branduri mari, printre care: Mozilla, Coca-Cola, Wall Street Journal și… desigur, Creative Crickets.

blank
Inclus în preț: domeniu .ro, .com sau .eu (valabilitate: 1 an)
Ne ocupăm noi de rezervare, indiferent dacă e vorba de .ro (cost 0) sau .xyz (cost suplimentar). Poți să iei în considerare și alte opțiuni: .net, .org, .me, .club, .online, .blog, .info, .live, .pro, .vip, .shop, .art ș.a.

Alegem împreună domeniul potrivit

Așadar, domeniul tău ar putea arăta așa: restaurantasturias.ro sau aducembucurie.com. Gândește-te la 4-5 variante și-apoi dă-ne un semn, să ne sfătuim.

blank
Găzduire în România
Site-ul tău are culcuș în centrul de date GTS Telecom București, România. Data center certificat ISO 9001 și multiple conexiuni prin fibră optică cu lățime de bandă de 15Gbit/sec.

Avem suportul unei super-firme de web hosting

Găzduirea este inclusă în preț (cu posibilitate de prelungire, după 1 an). Site-ul tău este pe mâini bune, 24/7, iar uptime-ul este de 99,9%. Vizitatorii tăi sunt din România, deci este un mare plus ca serverul pe care stai să fie aici.

Design modern
Site-ul tău arată bine pe desktop, dar și pe mobil. Utilizăm teme premium și ne ghidăm după un set de reguli deștepte.
Imagini cu licență
Avem la îndemână un catalog bogat. Ilustrații, fotografii, icon-uri – toate sunt folosite respectând drepturile de autor.
Formular de contact & Chat
Vizitatorii te pot contacta mai ușor, direct de pe site, fie printr-o integrare cu WhatsApp, fie prin chat/formular de contract.
Extensii importante
Sub capotă, site-ul tău are o serie de plugin-uri pentru SEO, caching și securitate.
Certificat SSL
Ai un certificat SSL gratuit, prin Let’s Encrypt. Dacă dorești o altă soluție, putem discuta.
Ușor de modificat
După ce-ți predăm „cheia”, poți edita chiar tu conținutul. Îți oferim toate instrucțiunile necesare.
Statistici site
Știi câți vizitatori ți-au călcat pragul, în ultima perioadă, direct din panoul de administrare sau în Google Analytics.
Conținut nelimitat
Site-ul tău poate avea câte pagini vrei! Noi construim până la 12 pagini, dar tu poți merge mai departe, urmând instrucțiunile.
Interfață de administrare în română
Toate opțiunile pe care trebuie să le accesezi pentru editare text/adăugare pagini sau postări – în limba română.
Particle element
Particle element

+ 5 adrese de e-mail personalizate, gratuit!*

*serviciu oferit prin Zoho. Până la 5 utilizatori, 5 GB / utilizator, fișiere atașate de max. 25 MB. Acces pe web și pe aplicația nativă Zoho. IMAP/POP și Active Sync nu sunt incluse în planul gratuit. Dacă ai nevoie de mai multe resurse, îți propunem și alte soluții (Zoho, Google sau Microsoft).
Blog
Putem adăuga o secțiune cu articole / noutăți.
Legături social media & Hartă
Prezent pe social media? Să afle și vizitatorii site-ului, nu?
Conținut în alte limbi
Site-ul tău poate avea mai multe versiuni.
Conținut multimedia
Video pe YouTube sau podcast pe Soundcloud? Le integrăm!
Galerie foto
Trimite-ne imaginile și noi le organizăm în galerii foto arătoase.
Newsletter
Ai un newsletter? Te ajutăm cu integrarea formularului de abonare.
blank

Suntem pentru tine dacă:

Vrei să ai alături niște greieri sufletiști
Ne dorim să simțim dragostea pe care o simți tu: încercăm să ne apropiem cât mai mult de esența proiectului pe care-l păstorești. Pe toată durata construcției, devenim fanii #1 ai brandului tău. Dacă ai un tricou care-ți e de prisos, ai face bine să ni-l trimiți, pentru #reclamăgratis (nu, nu e o glumă).
Ești flexibil, dispus să asculți propuneri
Suntem onești. De regulă, îți spunem ce simțim, ce credem, ce sperăm, pe ne-ocolite. Trebuie să mai știi că o luăm de la capăt, cu fiecare construcție nouă. Descoperim, pas cu pas, care sunt soluțiile ideale, pentru respectivul proiect. Nu urlăm prin târg că știm totul: experimentăm, testăm, ne mirăm (și asta ne ține în viață), Ai încredere, vom reuși să găsim drumul potrivit… pentru tine.
Vrei să te implici în procesul de creație
Fă-ne să înțelegem care este sufletul proiectului tău. Te invităm, de asemenea, să te implici în procesul de creație: vrem să știm ce crezi că trebuie eliminat sau subliniat. Până la urmă, vorbim despre casa din online a proiectului tău, iar acesta din urmă trebuie să șadă cât mai confortabil, nu-i așa?
Ne consideri parteneri și ai așteptări realiste
Îți respectăm munca pe care o aduci în lume și ne așteptăm să ne răspunzi la fel. După ce finalizăm construcția, ne poți solicita ajutorul în continuare, dacă e musai. Dacă dorești să adaugi un abonament de mentenanță și administrare, ai și această posibilitate.
blank

500 EUR*

domeniu .ro, .com sau .eu pentru 1 an (pentru alte domenii, te rugăm să ne scrii);
găzduire timp de 1 an într-unul dintre cele mai mari centre de date din România (poți rămâne pe serverul nostru și după 1 an, dacă achiți o taxă de găzduire anuală);
designul site-ului;
instrucțiuni de utilizare – video (și întâlnire online, pentru clarificări);
asistență pe e-mail, după finalizarea proiectului – dacă e cazul (nu te lăsăm la greu);
5 adrese de e-mail (powered by ZOHO), 5 GB / utilizator.

*Te rugăm să ne contactezi, pentru ofertă personalizată.

Vezi o estimare de cost
blank

Nu suntem pentru tine dacă:

Nu ai timp de discuții (plătești și asta e de ajuns)
Să ne-nțelegem, ne place și să primim un cec în alb. Iubim libertatea pe care ne-o acorzi și îți mulțumim. Totuși, te rugăm să iei în calcul și faptul că, în anumite momente, vom avea nevoie de un dialog.
„Nu e nevoie” de contract sau de factură
Nu ne interesează colaborările care nu încep cu un contract și care nu se termină cu plata unei facturi. Pentru astfel de înțelegeri, există băiatul de la etajul 7, care instalează și Windows-ul… aproape gratis.
„Dincolo era mai ieftin”
Ne greierim cu oameni care nu transpiră când au de investit bugete mai mari de 5 lei. Nu vrem să-ți plângă buzunarul după leuții care merg către noi și nici să te gândești, în visele de weekend, că poate ar fi fost mai bine să apelezi la băiatul de la etajul 7. Nu vom încerca să te convingem că merităm, să trasăm scheme prin care să vezi că suntem o opțiune delicioasă. Dacă suma pe care o cerem ți se pare mare, e mai bine să nu ai regrete poimâine: caută în altă parte.

Solicită o ofertă

Completează formularul și află o estimare de preț. La final, ne poți trimite datele, iar noi vom reveni către tine în maxim 24 de ore (luni-vineri).

Start estimare

0$

Mulțumim, răspundem în cel mai scurt timp posibil!

Domeniu și găzduire

Pachetul curent include: domeniu .ro / .com / .eu + găzduire în România
Pentru rezervarea altor domenii, te rugăm să ne contactezi.

Trebuie să selectezi o opțiune pentru a continua

PASUL URMĂTOR

Tipul proiectului

Pentru magazin online, te rugăm să ne contactezi.

Trebuie să selectezi o opțiune pentru a continua

PASUL URMĂTOR

Alte opțiuni

Pachetul curent include: max. 5 adrese de e-mail prin Zoho (5 GB / utilizator, fișiere atașate de max. 25 MB. Acces pe web și pe aplicația nativă Zoho. IMAP/POP și Active Sync nu sunt incluse în planul gratuit). Dacă ai nevoie de mai multe resurse, discutăm și alegem alte soluții de la Zoho, Google sau Microsoft.

Trebuie să selectezi o opțiune pentru a continua

PASUL URMĂTOR

Cost final estimat:

Prețul de mai jos este o estimare. Pentru a afla oferta croșetată special pentru tine, te rugăm să treci și peste acest ultim pas.

Sumar

Descriere Informații Cantitate Preț
Reducere:
Total:

VREAU SĂ-MI TRIMITEȚI OFERTA

blank

Întrebări frecvente

Ne plac afacerile mici și foarte mici, înmuiate-n pasiune. Lucrăm cu oameni care nu merg la „scârbiciu”, care-s catalogați drept visători, naivi, sufletiști, îndrăzneți, empatici, profesioniști. Construim site-uri pentru: psihologi, scriitori, arhitecți, jurnaliști, pictori, florari, cofetari, avocați, actori, contabili, freelanceri, fotografi, traineri, organizatori de nunți, muzicieni, maeștri de ceremonii, profesori, hoteluri, pensiuni, cafenele, ONG-uri, școli private, spitale private, evenimente, instituții de cultură… Scrie-ne despre proiectul tău!

Cu plăcere! Te rugăm să ne scrii cât mai multe detalii despre proiectul tău, pentru a-ți transmite cea mai bună ofertă.

Dacă vrei mai mult decât planul Zoho gratuit pe care ți-l oferim (care presupune max. 5 adrese de mail; 5 GB / utilizator), poți opta pentru Zoho Workplace, Google Workspace sau Microsoft Office 365. Astfel, pe lângă mail personalizat, vei putea utiliza și alte ustensile faine. Te rugăm să ne contactezi, pentru a vedea ce pachet ți se potrivește.

Poți rămâne alături de noi, dacă dorești. În acest caz, vei plăti o taxă anuală de găzduire, pentru care nu va trebui să vinzi niciun organ, stai liniștit.

Fie că rămâi la noi, fie că decizi să te muți, poți să folosești în continuare serviciul gratis de la Zoho, cât timp ei nu retrag oferta.

Stai liniștit, vei avea toate instrucțiunile necesare pentru a te descurca singur-singurel cu modificări minore, iar comunicarea cu noi poate continua, în cazul în care există neclarități. Ne dorim să-ți fie bine și nu vom dispărea de pe hartă. Dacă vrei să ne ocupăm noi, lună de lună, de site (adăugare 1-2 pagini noi, adăugare text / imagini, adăugare galerii / bannere / alte elemente + alte actualizari), taxa de administrare și mentenanță este de 150 de euro / 6 luni.

Ai nevoie de ajutor la mutat mobila și la văruit pereții? Venim cu drag! Fie că ești sau nu găzduit de noi, putem opera modificările pe care le dorești, costul fiind stabilit, la momentul respectiv. Dacă site-ul tău trece prin schimbări dese, poate că te avantajează abonamentul de mentenanță și administrare, de 150 de euro / 6 luni. În orice caz, dă-ne un semn.