Banner
Site-ul nostru este în curs de actualizare. Îți mulțumim pentru susținere: go, crickets, go!
blank
MÂNDRI CĂ SUNTEM

Creative Crickets

Avem pentru tine, în meniu: Voice Over și producție audio (IVR, reclame YouTube / radio / TV, prezentări, anunțuri, documentare ș.a.), construcție site-uri de prezentare și magazine online. În curând, înșirăm pe tarabă și: vise ciufulite, universuri înmuiate-n cerneală, descântate-n șoaptă.

[email protected]

De ce să ne alegi?

În lumea asta, sunt mai bine de 1000 de specii de greieri. Noi suntem printre cei mai faini.

Credem în povești
Credem în povești
Suntem o firmă mică, dar extrem de sufletistă și preferăm să colaborăm doar cu oamenii & proiectele care ne plac. Pasiunea ta ne încarcă grozav!
Ne respectăm (clienții)
Ne respectăm (clienții)
Nu ne lăcomim, nu preluăm mai multe sarcini decât putem duce și nu ne sacrificăm timpul de odihnă, pentru câțiva leuți în plus.
Suntem fanii tăi
Suntem fanii tăi
Dacă lucrăm împreună, înseamnă că, pentru noi, tu ești #1. Dacă ai vreun tricou cu brandul tău, mărimile noastre sunt M și L (nu, chiar nu este o glumă).
blank

Sprijină Greierii!

Vrem să plămădim produse care să ne poarte vocea-n lume. De aceea, dacă ne vei alege serviciile, vei contribui la înfăptuirea tuturor țelurilor noastre greierești.

blank

Foto: Oana Stoian

Despre Greierul-Șef

Dincolo de toate patalamalele obținute prin facultăți șmecheroase (Comunicare și Relații Publice – Cluj-Napoca; Pedagogii alternative și artă teatrală în educație – București) ori pe la cursuri de formare, Mihai G. Popa (zis și Grig) este un super-greier premiat de AGFF (Asociația Greierilor Fără Frontiere). Are ochi albaștri – pe care-i vei îndrăgi, dacă vei avea șansa să-i întâlnești aievea, în preajma unei căni cu matcha. Coace pâine cu maia și se-ndoapă cu poveștile de succes (trăite de caprele vecinilor).